“APA MATLAMAT KEWANGAN 2016 ANDA ?”

MATLAMAT KENA ADA…

Selagi masih bernyawa, matlamat kena ada. Matlamat kewangan juga penting bagi menentukan hala tuju kewangan anda…

“APA MATLAMAT KEWANGAN 2016 ANDA ?

Sejak menulis ebook BARAH KEWANGAN tak lama dulu, lama jugak tak update info pasal kewangan. Ini merupakan salah satu subjek yang paling minat tak lama dulu. Ianya terhasil dari gabungan ‘pengalaman kewangan sendiri + dengar dan bacaan kewangan pakar dan orang lain’.

Dari malam tadi sampai ke malam ni, saya dok karang pasal ‘Matlamat Kewangan 2016‘. Ini juga hasil dari pemerhatian, bacaan dan dengaran saya sepanjang tahun 2015. Lebih kepada ‘lesson learned 2015’ dan potensi 2016. Saya gariskan 5 yang paling utama.

Agak panjang untuk saya tulis sekaligus walaupun hanya suka-suka. Saya akan kongsikan secara berperingkat mulai malam ini. Medium yang akan saya gunakan adalah di FB saya, Grup Tele dan akhir sekali di blog ini. Mana tahu ada sahabat yang mungkin dapat manfaat darinya.

Oh, ianya PERCUMA sahaja. Tak perlu bank in atau COD. Cuma perlukan sedikit tindakan anda.

Anda boleh follow di mana-mana satu media ini untuk lebih up to date

Sekian, semoga bermanfaat.

About the author

Dinor Sabudin

Dinor Sabudin merupakan seorang usahawan makan gaji. Berasal dari Taiping Perak. Kerja Gomen di KL. -- Meminati bahan bacaan, internet dan sukan basikal. -- Seorang penulis, pengamal copywriting dan pengiklan FB Ads. -- Realitinya: Seorang anak, suami dan bapa.