APPS CANGGIH BANTU AUTOMASIKAN BISNES ANDA DI FACEBOOK PAGE

Related image

Sekarang ni zaman AUTOMATION!

Trend prospek dan bisnes di Malaysia tak sama macam di negara barat, malah negara-negara lain. Di sana, prospek dah terdidik dengan membeli secara online fully automated. Tapi kita masih lagi suka PMDM dan sebagainya. Jangan melenting, sebab nak berubah makan masa. Kita layan je lah.

Tak ada lagi dah alasan tak ada masa nak reply komen di facebook page. Dah ada banyak software dan applikasi canggih untuk autoreply dalam pasaran. Murah-murah pulak tu dalam RM. Hari ni saya nak review sikit satu apps yang hangat di pasaran iaitu JOMFB.

FEATURES YANG ADA

Saya dah grab apps ni tahun lepas, tak lepaskan peluang bila ada offer Early Bird sebab harga sangat-sangat murah. Panduan dan  group support semua ada. Tekan sana-tekan sini, godek sana godek sini, rupanya banyak fungsi JOMFB ni selain reply PM hehe. Tengok list yang panjang lebar ni:

  AUTOREPLY KOMEN prospek berdasarkan keyword

  AUTOLIKE komen prospek

  AUTOREPLY MESEJ prospek yang pm ke inbox

  Hantar MESEJ PUKAL (Broadcast) kepada prospek

  Hantar MESEJ FOLLOW-UP kepada prospek

  AUTO IMPORT prospek yang pernah mesej ke Page anda

  AUTO CAPTURE prospek yang komen di post anda

  MANAGE DATABASE prospek mengikut group

  Bina SALES FUNNEL setiap kempen pemasaran anda

  Integrasi dengan MAIL MARKETING (Autoresponder)

  Integrasi dengan ECOMMERCE Web

  Cipta OPTIN/ SIGNUP via MESSENGER

  Capture Nama, Umur (Birthday), Lokasi, PRIMARY EMAIL etc.

  Bina QUICK MENU dalam FB Messenger

  Cipta FAQs n Automated RSS (Newsletter)

  Fungsi LIVE CHAT Plugin untuk website

  Spam Comment Filter

…dan banyak lagi! Tak larat tulis dah…

Ini flow untuk autoreply komen korang nanti:

Saya memang rekemen kat korang yang baca artikel ni, kalau buat bisnes kat FB cubalah dapatkan robot ni. Berbaloi-baloi, confirm tak menyesal.

CUBA FREE TRIAL DULU!

Oh ya, memandangkan terdapat banyak software yang hampir serupa dengan JOMFB di luar sana, founder JOMFB telah menawarkan akaun FREE Trial JOMFB selama 30 hari supaya korang dapat menilai sendiri dan cuba terlebih dahulu sebelum membuat keputusan membeli.

Akses free trial korang di sini.

Kalau nak terus tempah, offer masih berlangsung. Harga asal untuk pakej Lite RM149, tapi offer RM89 sahaja dan akan ditutup bila-bila masa dari sekarang.

BAYANGKAN…

Bayangkan, korang tengah syok layan anak bini mandi di Sunway Lagoon, tiba-tiba henfon bunyi notification ada orang komen di post FB anda. Rupa-rupanya komen PM je pun. Nasib baik anda dah ada robot PA anda tolong jawabkan untuk first engagement. Nanti boleh follow up je. Prospek kan suka kalau kita jawab PM diorang cepat-cepat. Kalau tak diorang lari ke seller lain, nayaa.

Bayangkan lagi kalau robot ni layan macam gambar flow kat atas tadi. Jawapan berangkai-rangkai yang boleh di setkan sampai buat bayaran. Automatik kan?

Ok, dah dapat bayangkan? Cuba try sendiri pasang robot ni kat page anda. Akses free trial DI SINI sekarang.

About the author

Dinor Sabudin

Dinor Sabudin merupakan seorang usahawan makan gaji. Berasal dari Taiping Perak. Kerja Gomen di KL. -- Meminati bahan bacaan, internet dan sukan basikal. -- Seorang penulis, pengamal copywriting dan pengiklan FB Ads. -- Realitinya: Seorang anak, suami dan bapa.

1 comment
Click here to add a comment