• Home  / 
  • Author's archive:
About the author

Dinor Sabudin

Dinor Sabudin merupakan seorang usahawan makan gaji. Berasal dari Taiping Perak. Kerja Gomen di KL. -- Meminati bahan bacaan, internet dan sukan basikal. -- Seorang penulis, pengamal copywriting dan pengiklan FB Ads. -- Realitinya: Seorang anak, suami dan bapa.

0 Shares

Buat Link WhatsApp? Senang Je…

By Dinor Sabudin / September 4, 2017

Saya Nak Tunjuk 3 Teknik Buat Link Whatsapp   Kemajuan teknologi yang laju menggila ni menguntungkan penjual dan pembeli. Urusniaga online juga jadi makin mudah, dan mampu disetkan menjadi automatik atau semi-auto. Namun di saat budaya pembeli luar negara berubah ke arah eCommerce dan automation ini, masyarakat Malaysia masih agak kebelakang. Mereka lebih suka Whatsapp! […]

0 Shares

Formula ‘BaDAK’ Untuk Bisnes Online Anda

By Dinor Sabudin / August 18, 2017

Nak berjaya dalam Bisnes Online? Ramai yang saya jumpa akan tanya rahsia atau formula yang saya pakai untuk bisnes online ni. Sebenarnya takde rahsia pun, saya cuma apply formula ni je (ramai otai pun guna): “BaDAK”

0 Shares

APPS CANGGIH BANTU AUTOMASIKAN BISNES ANDA DI FACEBOOK PAGE

By Dinor Sabudin / August 3, 2017

Sekarang ni zaman AUTOMATION! Trend prospek dan bisnes di Malaysia tak sama macam di negara barat, malah negara-negara lain. Di sana, prospek dah terdidik dengan membeli secara online fully automated. Tapi kita masih lagi suka PM, DM dan sebagainya. Jangan melenting, sebab nak berubah makan masa. Kita layan je lah.

1 2 3 4
Page 1 of 4