Benarkah Bisnes Affiliate Boleh Jana Income Hingga 6 Angka?

man smile 2

Jana Hingga 6 Angka? Are You Kidding!!


Ramai orang pandang rendah dengan potensi Bisnes Affiliate ini. Malah mereka tidak percaya dengan bisnes Affiliate ni boleh mencapai income hingga 6 angka.

Ini antara hasil income dari bisnes Affiliate:

Mahmud-3

Hit sales RM121,175.00 hanya dengan 1 produk Affiliate sahaja.

affiliate-method-jana-6-angka

Dan selepas 6 bulan, beliau berjaya capai jualan mencecah RM278,482.00 hanya dengan menjual produk orang lain sebagai ejen (affiliate) sahaja!

Sebenarnya masih ramai lagi yang tidak tahu akan potensi Bisnes Affiliate ini, dan bagaimana untuk lakukan dengan cara yang berkesan.


Apa yang menarik sangat bisnes affiliate ini?

  • Komisyen yang tinggi iaitu kebiasaannya 50% ke atas.
  • Tak perlu mengeluarkan kos modal.
  • Tak perlu pening kepala untuk mencipta produk sendiri (yang belum tentu produk anda boleh dijual)
  • Tak perlu risau proses penghantaran produk kepada pelanggan.
  • Tak perlu layan kerenah pelanggan serta melayan Whatsapp & call dari mereka.
  • Tak perlu semak dan sahkan pembelian produk.
  • Tak perlu kena simpan produk.

Sungguh mudahkan buat affiliate ini?

Pilih mana-mana produk dan tugasnya hanya promosi link sahaja & tunggu komisyen masuk akaun anda. Proses-proses lain tak perlu pening kepala fikir.

Anda boleh mulakannya hari ini juga.


AffiliateMethod: Strategi Praktikal Buat Duit Dengan Bisnes Affiliate

Untuk membantu anda memahami bagaimana untuk anda menjana pendapatan yang konsisten melalui Affiliate, saya telah rekodkan beberapa video sebagai rujukan anda.

Bagaimana AffiliateMethod boleh membantu anda buat duit melalui internet?

  • Affiliate Method adalah pakej video tutorial yang menerangkan modul-modul Bengkel Affiliate yang telah saya anjurkan sebelum ini.
  • Ia mengandungi 4 modul utama yang akan menerangkan secara lanjut untuk anda, teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui produk-produk affiliate yang anda bakal promosikan.
  • Dengan kesemua modul padat ini, saya berani jamin ia akan membantu anda dari segi persiapan awal sehingga akhir bagaimana untuk terus konsisten menjana pendapatan melalui bisnes Affiliate di internet.

AffiliateMethod ini adalah sebagai panduan dan bukti sebenar tentang bagaimana anda juga boleh menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM1,000 – RM10,000 anda yang pertama dengan menjual produk orang lain dan jana pendapatan tambahan melaluinya.


Jika anda berminat untuk mendapatkan “Video Tutorial Affiliate Method” dan mula jana pendapatan 4-5 angka setiap bulan, anda boleh dapatkannya dengan klik butang ADD TO CART di bawah:

Add-To-Cart-Button-PNG-HD

Tempah sekarang, dan mula generate komisyen affiliate anda.

Semoga bermanfaat!

About the author

Dinor Sabudin

Dinor Sabudin merupakan seorang usahawan makan gaji. Berasal dari Taiping Perak. Kerja Gomen di KL. -- Meminati bahan bacaan, internet dan sukan basikal. -- Seorang penulis, pengamal copywriting dan pengiklan FB Ads. -- Realitinya: Seorang anak, suami dan bapa.