BONUS EKSLUSIF UNTUK

PANDUAN VIDEO COACHING RAHSIA BISNES EBOOK    by Cikgu Hafis

Panduan Video Coaching Langkah Demi Langkah Dari Mula Cari Idea Sehinggalah Berjaya Launching Ebook

"Rahsia besar IM telah dibocorkan. Kini buat eBook bukan mustahil"

Firstly, saya nak tanya. Adakah panduan ini sesuai untuk anda? Adakah anda...

> Betul-betul serius nak menjana pendapatan dengan bisnes ebook? Ada sesetengah orang just nak cuba-cuba dan kurang serius. 

> Anda seorang yang memulakan sesuatu dan buat, buat, buat sehingga habis. Buat sampai jadi ebook! Panduan ni memang step by step dan ia perlukan kesabaran dan usaha anda untuk disiapkan.

> Anda boleh berikan masa anda untuk fokus dan beri komitmen terhadap task-task yang diberi untuk menyiapkan ebook anda.

Jika anda telah layak, TAHNIAH saya ucapkan. Sila teruskan bacaan...

Opss! Kejap. Sebelum teruskan saya nak kenalkan dulu siapa saya ni...

Hai! Saya Dinor Sabudin, seorang Trainer Pemasaran FB dan Konsultan eBook dari Ampang, KL.

Saya merupakan founder kepada DNA Marketing dan telah menerbitkan beberapa ebook sejak tahun 2016. Pakej ebook bestseller saya adalah Panduan Bisnes Dropship FB, hasil JV saya dengan mentor saya Cikgu Hafis.​

Panduan ini sangat direkomenkan, perkara yang sama saya apply dalam bisnes ebook saya. Dan untuk bantu anda capai impian anda, saya sertakan beberapa bonus khas yang dihasilkan khas untuk melengkapkan panduan ini.

Baiklah. Sebelum kita teruskan, saya yakin anda dah kenal siapa owner produk Rahsia Bisnes Ebook ini iaitu Cikgu Hafis dan apa pulak sebenarnya Pakej Video Coaching Rahsia Bisnes Ebook ni. Kalau tak tahu atau tak pasti, sila cepat-cepat tekan LINK BERWARNA BIRU NI dan baca dulu mengenai owner dan produk ni.

"YESS! I'M READY TO ROCK!!"

Saya RECAP balik. Apa yang anda bakal dapat setelah memiliki panduan ini? 

  • ​MODUL 1 - BRAINSTORM IDEA EBOOK 5ANGKA
  • MODUL 2 - STEP BY STEP PRODUCT CREATION
  • MODUL 3 - TEKNIK DAN STRATEGI PRE LAUNCH
  • MODUL 4 - TEKNIK DA STRATEGI MEGA LAUNCH.
  • BONUS 1 - FB MOBILE LIST
  • BONUS 2 - KOLEKSI AYAT EMAIL MARKETING
  • BONUS 3 - KOLEKSI 43 AYAT SALESCOPY RM5ANGKA
  • ++ 1 VIDEO RAHSIA BISNES EBOOK ADVANCE
  • ++ EXCLUSIVE FB SUPPORT GROUP.

So, Apa BONUS Yang Saya Offer Pulak? Ini yang anda tunggu-tunggu dari tadi kan..

BONUS PERSONAL DARI SAYA UNTUK PESANAN RAHSIA BISNES EBOOK

PERINGATAN! :

Bonus-Bonus yang bakal saya berikan bukanlah BONUS SAMPAH! Malah saya yakin Bonus-Bonus ini akan bantu anda harungi cabaran dan rintangan nak hasilkan ebook anda yang pertama ni nanti. Kerana... saya pernah berada dalam situasi yang sama seperti anda. Yang bestnya, ada beberapa bonus yang specially crafted oleh saya untuk menambah nilai pakej Rahsia Bisnes Ebook ni.

Ada 8 BONUS EKSLUSIF yang saya berikan bernilai lebih RM 500++!

XTRA BONUS 1

BLUEPRINT PANDUAN BISNES DROPSHIP FB

Blueprint ni tunjukkan behind the scene proses sebelum, semasa dan selepas penghasilan pakej ebook pertama saya. Takde rahsia lagi, semuanya dari mula cari idea sampai Mega Launch termasuklah tools yang saya guna. Mungkin anda boleh follow je untuk produk anda. 

​NILAI RM 97.00

XTRA BONUS 2

11 IDEA BISNES EBOOK (NICHE IM)

Susah cari idea? Saya kongsikan 11 Idea fresh yang anda boleh apply untuk ebook anda. 11 Idea tu kita kembangkan pulak kepada 3 angle yang berbeza. Maknanya ada 33 Idealah jadinya kan. Terhad untuk Niche IM je...

NILAI RM 37.00​

XTRA BONUS 3

BRANDING: PENTINGNYA MEMBINA JENAMA

Nak ebook anda laku keras? Inilah salah satu kuasa BRANDING. Bina jenama anda, atau produk anda supaya prospek lebih kenal. Anda bakal ada autoriti dalam niche anda nanti.

NILAI RM 37.00​

XTRA BONUS 4

200 SOCIAL MEDIA MARKETING TACTICS

Antara pemasaran yang trending sekarang adalah pemasaran di media sosial. Ebook ni ada 200 taktik dan strategi yang betul untuk buat pemasaran yang efektif. Anda tinggal pilih mana yang sesuai dan apply. 

NILAI RM 37.00​

XTRA BONUS 5

PAKEJ EBOOK ATTRACTING AFFILIATES

Semasa launching nanti, anda akan perlukan ejen-ejen affiliate untuk membantu pasarkan ebook anda. Koleksi ebook ni ada beberapa tips, teknik dan strategi yang boleh beri anda idea bagaimana nak menarik ejen yang hebat.

RM​ 37.00

XTRA BONUS 6

ECOVER GRAPHICS GIANT

Bila ebook dah siap, anda perlukan imej yang menarik untuk menonjolkan ebook anda di platform online. Anda boleh pilih sama ada nak upah pereka grafik atau buat sendiri. Dengan pakej grafik ni, anda boleh buat sendiri dengan mudah.

NILAI RM 49.00​

XTRA BONUS 7

97 KOLEKSI MINI EBOOK PLR

Dalam pakej ebook ini anda dibekalkan 97 mini ebook dalam format microsoft word. Anda boleh edit dan bebas buat apa saja sama ada nak jadikan idea ebook, free report, artikel blog/Fesbuk atau jual saja semula nanti. Percayalah, nanti memang ada gunanya...

NILAI RM 97.00​

XTRA BONUS 8

PAKEJ VIDEO TUTORIAL INBOX CASH

Anda akan perlukan ilmu ini nanti, untuk buat pemasaran emel dalam proses launching nanti. Serius cakap, ilmu ni dah banyak bantu saya bina followers dan tribe hinggalah sekarang. Ini rahsia ramai otai buat konsisten income sepanjang zaman.

RM 127.00​

OPPS! NANTI DULU... Sebagai tanda komitmen saya dan khas untuk membantu anda hasilkan ebook pertama ni, saya tambah lagi 4 SUPER BONUS di bawah ni yang bernilai RM 1,899.00. Syaratnya, anda kena dapatkan PAKEJ RAHSIA BISNES EBOOK yang lengkap bernilai RM300.00.

Psst, selalunya hanya yang personal coaching dengan saya je dapat semua ni...

+ SUPER BONUS 1

GRAPHICS DIAMOND BOX

Pakej ni akan berikan anda 6 Set Grafik yang mengandungi 40 Modul Grafik yang terdiri dari  ratusan imej grafik yang boleh edit untuk digunakan dalam kempen pemasaran anda. Saiz keseluruhannya lebih dari 3.7 GB. Sempoi dan lawa kesemuanya...

NILAI RM 99.00​

+ SUPER BONUS 2

ONLINE CONSULTATION

Online consultation ni akan di buat di FB dan Wasap sahaja untuk bantu anda jika ada masalah. Masalah ni selalunya akan timbul bila kita dah mula buat, betul tak? Saya akan bantu anda brainstorm idea, buat review dan konsultasi lain. Tempoh support adalah selama dua bulan.

NILAI RM 150.00​

+ SUPER BONUS 3

GROUP CONSULTATION (OFFLINE)

Kepada mereka yang perlukan bantuan lebih detail especially dalam hal teknikal, kita boleh jumpa secara santai dalam 2 - 3 orang dan troubleshoot. Kadang-kadang ada benda susah nak cerita dalam fon atau atas skrin je, kena tunjuk dan demo. Sesi macam ni biasanya saya caj RM 100 - 150 sejam. Anda akan dapat 2 - 3 sesi (2 jam per sesi) sepanjang 2 bulan. Lokasi hanya di Ampang atau sekitar KL sahaja.

NILAI RM 900.00

+ SUPER BONUS 4

JV PROJECT

Bonus paling mahal dan rare saya pernah offer. Kita JV, maksudnya kita hasilkan produk ni secara usahasama. Ada part yang anda kena buat dan saya akan bantu setelkan benda-benda teknikal behind the scene yang selalu menghalang newbies macam anda. Kita akan go through kesemua langkah satu demi satu sampai jadi. JV yang pertama ini akan berlangsung dalam masa 2 bulan, cukup tu kalau komited nak hasilkan ebook!

NILAI RM 999.00

WOW! Jumlah Kesemua Bonus Ni Over RM 2,000++


Jom jadi RAKAN JV dan Mulakan Buat Ebook 5angka anda sekarang!.

Rebut 11 Bonus Bernilai RM 2,000++ ni dengan buat 3 langkah mudah ni:

  1. Pastikan anda 'clear' kan cookies browser anda terlebih dahulu. Klik Sini untuk bantuan bagaimana caranya nak 'clear' kan cookies browser anda.
  2. Klik button berwarna merah di bawah dan buat pesanan anda.
  3. Setelah bayaran anda disahkan, email kepada imdinor@gmail.com no Invois dan nama anda. Lastly, semua bonus ni bakal anda miliki PERCUMA!

Mungkin ini peluang KEEMASAN buat anda untuk memiliki panduan Rahsia Bisnes Ebook ni dan BONUS EKSLUSIF bernilai lebih RM 2,000++ ini. Peluang ini mungkin akan dinaikkan harga lagi atau di tutup pada bila-bila masa sahaja.


Ikhlas dari saya,

Dinor Sabudin​


Tekan butang SHARE dan kongsikan peluang bonus ni dengan kawan-kawan ya!