LAMAN BONUS INSTAGRAMANIA

Jemput download tiga video preview di sini

Anda berminat nak dapatkan DVD Manipulasi Revolusi Instagram Tuan Ismail Arshad?

Jika belum lagi...

NANTI DULU !!

Tengok dulu apa BONUS yang saya nak offer ni !

Salam hormat, nama saya Dinor Sabudin.

Saya ada menawarkan BONUS EKSLUSIF bagi pembelian DVD Revolusi Manipulasi Instagram, Zero Cost Photoshoot dan Kuasa Review IG. Bonus bergantung kepada pakej yang anda ambil iaitu:

  • Buat pesanan bagi pakej asas (DVD Manipulasi Revolusi Instagram sahaja) dan saya hanya berikan bonus Panduan Video Inbox Cash sahaja.
  • Buat pesanan bagi pakej upsell (3 DVD) dan saya akan berikan kesemua bonus di bawah ni.

Straight to the point, anda boleh lihat apa kandungan semua DVD ni di link ini.

Di laman ni, saya cuma nak sembang lebih mengenai BONUS EKSLUSIF yang saya tawarkan. Terus-terang saya katakan, kesemuanya bukan bonus yang berasaskan INSTAGRAM tetapi kesemuanya "inter-related" dan boleh digunakan untuk teknik pemasaran "Intergrated Marketing" nanti. Oh ya, saya juga ada satu 'unannounced' bonus. Silakan baca di bawah.


BONUS PERTAMA - PANDUAN VIDEO INBOX CASH V2

Panduan ini dihasilkan oleh Tuan Rahman Basri dan saya sebagai Reseller Premiumnya.

Panduan ini mengandungi satu set blueprint lengkap bagaimana menjana pendapatan melalui emel, langkah demi langkah daripada asas sehinggalah  Advance!​

Pakej Video InboxCash mengandungi 7 modul kesemuanya yang akan menerangkan secara lanjut teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui pemasaran emel. 

Saya pasti anda tentunya mempunyai database (jika tak ada baik bina database mulai sekarang) pelanggan Instagram anda. Melalui Pemasaran Emel, anda boleh bina dan kekalkan hubungan dengan pelanggan anda. Hasilnya, anda akan mencipta pendapatan yang konsisten, servis selepas jualan yang mantap, bina kredibiliti dan yang paling syoknya repeated and repeated sales!  ​

BONUS KEDUA - PAKEJ SUPPA IM CIKGU HAFIS ANWAR

Siapa tak kenal dengan IM hebat ni, Sifu saya Cikgu Hafis Anuar. Hampir tiap bulan ada saja idea dan produk beliau.

Bonus ni merupakan koleksi Resell Right yang saya dah sambar dari beliau, yang saya lihat amat releven dengan bisnes di Instagram dan juga pemasaran media sosial.

Pakej Suppa IM ini mengandungi:

  • ​Rakaman Webinar Henjut Affiliate
  • IM Super Pack
  • Rakaman Webinar Instant FB Income
  • Video Tutorial Mudahnya Bisnes FB

BONUS KETIGA - KUPON DISKAUN RAYA CINA TAMAT

Saya ada dapat kupon diskaun sebanyak RM30 dari owner produk ni.

Kenapa nak bayar lebih kalau ada diskaun kan?

Malangnya Kupon ni adalah LIMITED dan TIME SENSITIVE. Hanya ada 200 kupon sahaja diberikan dan sah sehingga 9 Feb ini sahaja.

Untuk mendapatkan DISKAUN ini sila masukkan kod CNY30 semasa membuat pembelian.

UNNANOUNCED BONUS - KIT PEMASANGAN INSTABUILDER

Ini adalah bonus yang saya tak umumkan sebelum ini. Saya akan berikan Instabuilder 2.0 ini secara percuma. Siap pasang!

Instabuilder 2.0 ni adalah plugin Wordpress yang membolehkan anda setup landing page, squeeze page, sales page dan macam-macam lagi seperti pro tanpa perlu pening dengan kod HTML.

Cuma berikan beberapa maklumat dan tim developer saya akan pasangkan Instabuilder ini mulai 10 Feb 16.


Peringatan: INI BUKAN BONUS HAMPEH!

Semua BONUS yang saya tawarkan ini bukanlah sekadar BONUS TANGKAP MUAT. Saya sendiri belajar dan amalkan ilmu ekslusif ini. Memang berbaloi-baloi. Inshaallah, ianya mampu KENCANGKAN bisnes anda di Instagram atau mana-mana media sosial.

Jualan DVD ini hanya dibuka sehingga 28 Februari 2016 sahaja

17
Hari
00
Jam
29
Minit
31
Saat

Saya syorkan anda dapatkan segera DVD ini. Tawaran bonus ini terhad kepada 100 50 orang yang bertuah sahaja.

Teruskan langkah bijak anda dengan klik pada butang oren di bawah ni.



Kami di Tim Instagramania mendoakan kejayaan anda dalam bisnes Instagram anda nanti