BAGAIMANA BUAT DUIT PANTAS DENGAN HUBMETHOD ?

Hubmethod ? Eh apa bendanya tu?


Kali ni saya nak review sikit pasal Hubmethod ni. Ianya merupakan satu sistem atau platform bisnes dropship B2B khusus untuk mereka yang nak memulakan bisnes dropship. B2B ni maksudnya Business to Business iaitu hanya melibatkan proses diantara vendor dan agen dropship sahaja. Bukan untuk pembeli.


hubmethod 5

Alhamdulillah saya adalah antara yang terawal sertai Hubmethod (No ID 000012) dan merupakan salah seorang stokis produk B-Jaga sebelum produk tu disenaraikan dalam Hubmethod. Dan saya juga mempunyai rangkaian agen dropship sendiri.


Menariknya Hubmethod ni, disamping buat jualan secara individu, anda juga boleh bertindak sebagai Team Leader dan merekrut agen dropship lain dalam tim anda seterusnya membuat jualan berkumpulan melalui sistem hub. Impak lebih besar bila kita bergerak secara berkumpulan! Jualan individu dan jualan kumpulan yang mencapai sasaran tertentu akan berpotensi untuk mendapat bonus menarik dari pihak HQ.

hubmethod khairi ariff

bos hubmethod

Boss kitorang pun dah masuk akhbar dan TV!


Apa yang Hubmethod Tawarkan?


Platform ini akan memudahkan agen dropship untuk:


– Melihat produk yang ditawarkan dan stok sedia ada.

– Membuat pesanan produk.

– Menyemak status pesanan dan mendapatkan tracking number.

– Mendaftarkan agen-agen baru.

– Memantau prestasi jualan kumpulan.

– Promosi secara auto (coming soon!)


Nak Tengok Preview Hubmethod?


Saya tunjukkan 6 skrinshot beberapa paparan melibatkan fungsi utama di dalam Hubmethod.

hubmethod 1

hubmethod 2

hubmethod 3


video hubmethod

Ada lebih kurang 30 video khas dari Bos Khairi Ariff dalam ni untuk dikhatamkan!


Hmm… Nampak agak jelas sikit kan?


Ada Produk Yang Disediakan Ke?

Anda tak perlu dah penat mencari produk untuk dijual di internet. Hubmethod akan menyediakan produk-produk hot dan berkualiti untuk dijual secara dropship. Pihak HQ sedang giat menjalin kerjasama untuk menyenaraikan beberapa produk hot dan viral lain ke dalam sistem tak lama lagi.


Buat masa ini, Hubmethod telah tersedia dengan 10 PRODUK HOTSELLER yang sedang VIRAL dan laku keras dalam pasaran iaitu:

  • BJAGA
  • BERRYJAGA
  • JUS TIGAS
  • GEL GAMBIR JANTAN
  • PURE DHAB
  • JUS MENGKUDU RAWDA
  • CLEAN SPRAYZ
  • GREEN COFFTEA
  • GREEN COFFTEA CELLUSOFT
  • KHAF MAKEUP

PRODUK HUBMETHOD

Eh! Kena Spend Untuk Buat Ads Berbayar Ke?

~TAK PAYAH!~

Salah satu keistimewaan dalam Hubmethod adalah kita akan menggunakan cara FREEMARKETING! Anda tak perlu buat iklan berbayar pun, HQ akan buat semua tu. Anda cuma perlu gunakan bahan marketing berkualiti yang diberi untuk tarik leads dan close sales. Teknik ni dah terbukti 100% dan semua TOP-TOP SELLER dalam Hubmethod gunakan cara yang sama.


Bagaimana Hubmethod Boleh Bantu Anda?

Jika anda masih tercari-cari peluang untuk mula berniaga, dropship adalah pilihan yang tepat dan Hubmethod adalah solusinya. Ini adalah 15 KELEBIHAN buat dropship dengan Hubmethod:


1 – Tak perlu keluarkan modal untuk stok

2 – Tak perlu risau stok tak habis-habis

3 – Boleh buat secara sampingan

4 – Tak payah packing sampai tak tidur malam

5 – Tak perlu berkejar ke pos laju nak pos barang

6 – Ada sistem mantap disediakan

7 – Bahan marketing berkualiti

8 – Banyak testimoni pelanggan

9 – Tunjuk ajar zero cost marketing

10 – Meetup dua minggu sekali

11 – Group coaching on demand

12 – Kelas Marketing Advance

13 – HQ jalankan iklan berbayar

14 – Group Support yang aktif

15 – Ada support dari team leader dan founder sendiri


Peluang Untuk Anda!


Hubmethod kini masih dalam peringkat awal pelancaran dan sedang mencari usahawan-usahawan baru yang mencari peluang untuk menambah peluang pendapatan. Ini peluang untuk anda!


team hubmethod

Kami di Jemaah HUBMETHOD menanti anda!


Bayangkan bagaimana selepas ini jika anda mampu dapatkan wang extra setiap bulan tanpa perlu berhenti kerja.. Bolehlah menambah keselesaan, pergi bercuti atau tambah simpanan kan?


OFFER GILA-GILA!

Founder Hubmethod, Tuan Khairi Arif tengah buat offer gila-gila ni. Anda cuma perlu yuran komitmen RM10.00 sahaja untuk sertai komuniti Hubmethod. Tawaran ini terhad sehingga 30 Jun 18 sahaja. Mulai 1 Julai 18, yuran akan dinaikkan ke RM100.00.

Mulai 1 Julai 2018, yuran komitmen telah dinaikkan ke RM100.00

hubmethod

ATAU

whatsapp hubmethod

Jika perlukan bantuan HUBUNGI SUPPORT DI SINI



About the author

Dinor Sabudin

Dinor Sabudin merupakan seorang usahawan makan gaji. Berasal dari Taiping Perak. Kerja Gomen di KL. -- Meminati bahan bacaan, internet dan sukan basikal. -- Seorang penulis, pengamal copywriting dan pengiklan FB Ads. -- Realitinya: Seorang anak, suami dan bapa.

1 comment
Click here to add a comment