BAGAIMANA BUAT DUIT PANTAS DENGAN HUBMETHOD ?

Hubmethod ? Eh apa bendanya tu?


Kali ni saya nak review sikit pasal Hubmethod ni. Ianya merupakan satu sistem atau platform bisnes dropship B2B khusus untuk mereka yang nak memulakan bisnes dropship. B2B ni maksudnya Business to Business iaitu hanya melibatkan proses diantara vendor dan agen dropship sahaja. Bukan untuk pembeli.


hubmethod 5

Alhamdulillah saya adalah antara yang terawal sertai Hubmethod (No ID 000012) dan merupakan salah seorang stokis produk B-Jaga sebelum produk tu disenaraikan dalam Hubmethod. Dan saya juga mempunyai rangkaian agen dropship sendiri.


Menariknya Hubmethod ni, disamping buat jualan secara individu, anda juga boleh bertindak sebagai Team Leader dan merekrut agen dropship lain dalam tim anda seterusnya membuat jualan berkumpulan melalui sistem hub. Jualan individu dan jualan kumpulan yang mencapai sasaran tertentu akan berpotensi untuk mendapat bonus menarik dari pihak HQ.


Apa yang Hubmethod Tawarkan?


Platform ini akan memudahkan agen dropship untuk:


– Melihat produk yang ditawarkan dan stok sedia ada.

– Membuat pesanan produk.

– Menyemak status pesanan dan mendapatkan tracking number.

– Mendaftarkan agen-agen baru.

– Memantau prestasi jualan kumpulan.

– Promosi secara auto (coming soon!)


Nak Tengok Preview Hubmethod?


Saya tunjukkan 6 skrinshot beberapa paparan melibatkan fungsi utama di dalam Hubmethod.

hubmethod 1

hubmethod 2

hubmethod 3

Hmm… Nampak agak jelas sikit kan?


Ada Produk Yang Disediakan Ke?

Anda tak perlu dah penat mencari produk untuk dijual di internet. Hubmethod akan menyediakan produk-produk hot dan berkualiti untuk dijual secara dropship. Pihak HQ sedang giat menjalin kerjasama untuk menyenaraikan beberapa produk hot dan viral lain ke dalam sistem tak lama lagi.


Buat masa ini, Hubmethod telah tersedia dengan 4 PRODUK HOTSELLER dari founder Tuan Khairi Ariff LikeMethod yang sedang laku keras di pasaran iaitu:



pegang bjaga2

B-JAGA

Produk berasaskan herba dan Ubijaga untuk kempiskan perut dan kuatkan tenaga lelaki.

852736296_247466

BERRY JAGA

Produk berasaskan kombinasi Cranberry, Blueberry dan Strawberry khusus untuk meningkatkan tenaga batin lelaki.

852734560_254628

JUS TIGAS

Produk berasaskan herba dan Alfalfa yang membantu melegakan sakit lutut, darah tinggi, sakit jantung, kolesterol tinggi dan kencing manis.

852839191_77024

GREEN COFFTEA CELLUSOFT

Produk yang terhasil dari campuran Green Coffee, Green Tea dan Garcinia Cambogia yang mampu susutkan lemak degil di perut, peha, lengan dan punggung.


Bagaimana Hubmethod Boleh Bantu Anda?

Jika anda masih tercari-cari peluang untuk mula berniaga, dropship adalah pilihan yang tepat dan Hubmethod adalah solusinya. Ini adalah antara kelebihan buat dropship dengan Hubmethod:


– Tak perlu keluarkan modal untuk stok

– Tak perlu risau stok tak habis-habis

– Boleh buat secara sampingan

– Tak payah packing sampai tak tidur malam

– Tak perlu berkejar ke pos laju nak pos barang

– Ada sistem mantap disediakan

– Bahan marketing berkualiti

– Banyak testimoni pelanggan

– Tunjuk ajar zero cost marketing

– HQ jalankan iklan berbayar

– Group Support yang aktif

– Ada support dari team leader dan founder sendiri


Peluang Untuk Anda


Hubmethod kini masih dalam peringkat awal pelancaran dan sedang mencari usahawan-usahawan baru yang mencari peluang untuk menambah peluang pendapatan. Ini peluang untuk anda!


Bayangkan bagaimana selepas ini jika anda mampu dapatkan wang extra setiap bulan tanpa perlu berhenti kerja.. Bolehlah menambah keselesaan, pergi bercuti atau tambah simpanan kan?


OFFER GILA-GILA!

Founder Hubmethod, Tuan Khairi Arif tengah buat offer gila-gila ni. Anda cuma perlu yuran komitmen RM10.00 sahaja untuk sertai komuniti Hubmethod. Tawaran ini terhad sehingga 30 Jun 18 sahaja. Mulai 1 Julai 18, yuran akan dinaikkan ke RM100.00.

Mulai 1 Julai 2018, yuran komitmen telah dinaikkan ke RM100.00

Sertai sekarang! Klik button oren di bawah ni ya!

DAFTAR SEKARANG!

Jika perlukan bantuan HUBUNGI SUPPORT DI SINI



About the author

Dinor Sabudin

Dinor Sabudin merupakan seorang usahawan makan gaji. Berasal dari Taiping Perak. Kerja Gomen di KL. -- Meminati bahan bacaan, internet dan sukan basikal. -- Seorang penulis, pengamal copywriting dan pengiklan FB Ads. -- Realitinya: Seorang anak, suami dan bapa.