All posts in "Bisnes"
0 Shares

Formula ‘BaDAK’ Untuk Bisnes Online Anda

By Dinor Sabudin / August 18, 2017

Nak berjaya dalam Bisnes Online? Ramai yang saya jumpa akan tanya rahsia atau formula yang saya pakai untuk bisnes online ni. Sebenarnya takde rahsia pun, saya cuma apply formula ni je (ramai otai pun guna): “BaDAK”

0 Shares

APPS CANGGIH BANTU AUTOMASIKAN BISNES ANDA DI FACEBOOK PAGE

By Dinor Sabudin / August 3, 2017

Sekarang ni zaman AUTOMATION! Trend prospek dan bisnes di Malaysia tak sama macam di negara barat, malah negara-negara lain. Di sana, prospek dah terdidik dengan membeli secara online fully automated. Tapi kita masih lagi suka PM, DM dan sebagainya. Jangan melenting, sebab nak berubah makan masa. Kita layan je lah.

62 Shares

MENIAGA DROPSHIP: BISNES ATAS ANGIN

By Dinor Sabudin / June 18, 2016

ADA ORANG KATA MENIAGA DROPSHIP NI BISNES ATAS ANGIN… Tahun 2015 dan 2016, keadaan ekonomi kian menekan. Dalam keadaan ekonomi yang makin mencengkam ni, ramai yang mencari-cari peluang pendapatan tambahan. Dah penat rasanya berjimat dan ikat perut. Tambah lagi simpanan yang kian menyusut.

Page 1 of 2