All posts in "Bisnes"
0 Shares

Ketahui 7 Ciri-Ciri Usahawan Sukses

By Dinor Sabudin / October 11, 2017

Ciri-ciri usahawan sukses? Bagi anda yang menceburi bidang keusahawanan, mungkin anda bermula disebabkan terinspirasi dengan usahawan-usahawan yang dah berjaya atau sememangnya anda memasang impian untuk menjadi usahawan. Setiap usahawan yang berjaya punyai jalan cerita mereka yang tersendiri dalam menempa kejayaan. Dan setiap mereka punyai ciri-ciri yang tersendiri.

0 Shares

Formula ‘BaDAK’ Untuk Bisnes Online Anda

By Dinor Sabudin / August 18, 2017

Nak berjaya dalam Bisnes Online? Ramai yang saya jumpa akan tanya rahsia atau formula yang saya pakai untuk bisnes online ni. Sebenarnya takde rahsia pun, saya cuma apply formula ni je (ramai otai pun guna): “BaDAK”

0 Shares

APPS CANGGIH BANTU AUTOMASIKAN BISNES ANDA DI FACEBOOK PAGE

By Dinor Sabudin / August 3, 2017

Sekarang ni zaman AUTOMATION! Trend prospek dan bisnes di Malaysia tak sama macam di negara barat, malah negara-negara lain. Di sana, prospek dah terdidik dengan membeli secara online fully automated. Tapi kita masih lagi suka PM, DM dan sebagainya. Jangan melenting, sebab nak berubah makan masa. Kita layan je lah.

Page 3 of 4