All posts in "Marketing"
0 Shares

Rahsia Lubuk Freemarketing Wechat

By Dinor Sabudin / November 13, 2017

INI LUBUK FREEMARKETING! Kalau anda dah buntu buat marketing dengan Fesbuk, Gugel dan sebagainya, saya nak ajak anda buka minda dengan satu lagi teknik marketing yang belum ramai orang terokai di Malaysia…

0 Shares

APPS CANGGIH BANTU AUTOMASIKAN BISNES ANDA DI FACEBOOK PAGE

By Dinor Sabudin / August 3, 2017

Sekarang ni zaman AUTOMATION! Trend prospek dan bisnes di Malaysia tak sama macam di negara barat, malah negara-negara lain. Di sana, prospek dah terdidik dengan membeli secara online fully automated. Tapi kita masih lagi suka PM, DM dan sebagainya. Jangan melenting, sebab nak berubah makan masa. Kita layan je lah.

62 Shares

MENIAGA DROPSHIP: BISNES ATAS ANGIN

By Dinor Sabudin / June 18, 2016

ADA ORANG KATA MENIAGA DROPSHIP NI BISNES ATAS ANGIN… Tahun 2015 dan 2016, keadaan ekonomi kian menekan. Dalam keadaan ekonomi yang makin mencengkam ni, ramai yang mencari-cari peluang¬†pendapatan tambahan. Dah penat rasanya berjimat dan ikat perut. Tambah lagi simpanan yang kian menyusut.