All posts in "Review"
0 Shares

Cara Mudah Manipulasi Database Whatsapp

By Dinor Sabudin / January 8, 2018

Anda ada simpan database Whatsapp? Salah satu media sosial yang banyak pengguna aktif dan popular digunakan dalam urusniaga online adalah aplikasi Whatsapp. Majoriti usahawan online masih menggunakan Whatsapp sebagai medium close sales yang utama berbanding ecommerce.

0 Shares

Rahsia Lubuk Freemarketing Wechat

By Dinor Sabudin / November 13, 2017

INI LUBUK FREEMARKETING! Kalau anda dah buntu buat marketing dengan Fesbuk, Gugel dan sebagainya, saya nak ajak anda buka minda dengan satu lagi teknik marketing yang belum ramai orang terokai di Malaysia…

0 Shares

Formula ‘BaDAK’ Untuk Bisnes Online Anda

By Dinor Sabudin / August 18, 2017

Nak berjaya dalam Bisnes Online? Ramai yang saya jumpa akan tanya rahsia atau formula yang saya pakai untuk bisnes online ni. Sebenarnya takde rahsia pun, saya cuma apply formula ni je (ramai otai pun guna): “BaDAK”

Page 1 of 2