All posts in "Review"
0 Shares

BAGAIMANA BUAT DUIT PANTAS DENGAN HUBMETHOD ?

By Dinor Sabudin / June 29, 2018

Hubmethod ? Eh apa bendanya tu?   Kali ni saya nak review sikit pasal Hubmethod ni. Ianya merupakan satu sistem atau platform bisnes dropship B2B khusus untuk mereka yang nak memulakan bisnes dropship. B2B ni maksudnya Business to Business iaitu hanya melibatkan proses diantara vendor dan agen dropship sahaja. Bukan untuk pembeli.

0 Shares

PENTING KE ADA DATABASE NI?

By Dinor Sabudin / May 15, 2018

Pernah dengar tak, “database is king!” Tanya lah otai-otai bisnes, memang penting katanya. Orang yang tak buat database ni, memang tak tahu berapa bagusnya ada benda ni. Tapi, database yang legal sahaja ye! Yang kita collect secara sah! Bukan beli punya maa..

0 Shares

Cara Mudah Manipulasi Database Whatsapp

By Dinor Sabudin / January 8, 2018

Anda ada simpan database Whatsapp? Salah satu media sosial yang banyak pengguna aktif dan popular digunakan dalam urusniaga online adalah aplikasi Whatsapp. Majoriti usahawan online masih menggunakan Whatsapp sebagai medium close sales yang utama berbanding ecommerce.

0 Shares

Rahsia Lubuk Freemarketing Wechat

By Dinor Sabudin / November 13, 2017

INI LUBUK FREEMARKETING! Kalau anda dah buntu buat marketing dengan Fesbuk, Gugel dan sebagainya, saya nak ajak anda buka minda dengan satu lagi teknik marketing yang belum ramai orang terokai di Malaysia…

1 2 3
Page 1 of 3