All posts in "Review"
0 Shares

Formula ‘BaDAK’ Untuk Bisnes Online Anda

By Dinor Sabudin / August 18, 2017

Nak berjaya dalam Bisnes Online? Ramai yang saya jumpa akan tanya rahsia atau formula yang saya pakai untuk bisnes online ni. Sebenarnya takde rahsia pun, saya cuma apply formula ni je (ramai otai pun guna): “BaDAK”

1 Shares

GrafikFB Selesaikan Masalah Grafik Anda

By Dinor Sabudin / February 3, 2016

Fungsi GrafikFB: Fesbuk Sebagai Medan Jualan GrafikFB ? Ramai usahawan menjadikan Fesbuk sebagai salah satu platform pemasaran mereka, terutamanya bagi peniaga online. Fesbuk terbukti berkesan sebagai medan jualan maya di mana kita mendengar ramai yang mampu buat ribuan ringgit tak kira apa niche bisnesnya. Disamping itu, Fesbuk juga mampu membina kredibiliti seseorang itu atau entiti […]

0 Shares

Nak Tahu 7 Produk Hot Di INSTAGRAM?

By Dinor Sabudin / January 25, 2016

INSTAGRAM MAKIN HOTT! Instagram kian popular semenjak dua menjak ini. Dulu, Instagram sekadar untuk lepak lepak santai dan bersosial secara online. Kini. anda dah boleh beriklan, sebagai platform alternatif kepada Fesbuk. Anda juga boleh buat duit dengan instagram jika kena gaya dan produknya.Berdasarkan survey dan pemerhatian saya, sebenarnya ada 7 produk hot yang sedang trending di Instagram.

0 Shares

Nak Buat Infografik? 5 Tools Percuma Wajib Cuba

By Dinor Sabudin / January 23, 2016

Infografik: Alat Penyampai Maklumat Dalam zaman perkongsian maklumat ini, maklumat berbentuk visual dan grafik kian mendapat tempat. Ini menjadikan Infografik kian menjadi trending dan ramai mula cuba untuk membuatnya sendiri. Ia bukannya tool baru kerana ianya telah digunakan secara meluas dalam bidang pendidikan, kerjaya dan komunikasi sejak lama dulu.