All posts in "Tips"
0 Shares

Buat Link WhatsApp? Senang Je…

By Dinor Sabudin / September 4, 2017

Saya Nak Tunjuk 3 Teknik Buat Link Whatsapp   Kemajuan teknologi yang laju menggila ni menguntungkan penjual dan pembeli. Urusniaga online juga jadi makin mudah, dan mampu disetkan menjadi automatik atau semi-auto. Namun di saat budaya pembeli luar negara berubah ke arah eCommerce dan automation ini, masyarakat Malaysia masih agak kebelakang. Mereka lebih suka Whatsapp! […]

0 Shares

Formula ‘BaDAK’ Untuk Bisnes Online Anda

By Dinor Sabudin / August 18, 2017

Nak berjaya dalam Bisnes Online? Ramai yang saya jumpa akan tanya rahsia atau formula yang saya pakai untuk bisnes online ni. Sebenarnya takde rahsia pun, saya cuma apply formula ni je (ramai otai pun guna): “BaDAK”

0 Shares

APPS CANGGIH BANTU AUTOMASIKAN BISNES ANDA DI FACEBOOK PAGE

By Dinor Sabudin / August 3, 2017

Sekarang ni zaman AUTOMATION! Trend prospek dan bisnes di Malaysia tak sama macam di negara barat, malah negara-negara lain. Di sana, prospek dah terdidik dengan membeli secara online fully automated. Tapi kita masih lagi suka PM, DM dan sebagainya. Jangan melenting, sebab nak berubah makan masa. Kita layan je lah.

1 Shares

SELAMAT MELANGKAH KE TAHUN BARU

By Dinor Sabudin / December 31, 2016

​SELAMAT TAHUN BARU 2017 Selalunya bila sampai detik 1 Januari ni, kita ada dua benda dalam pemikiran. Apakah azam tahun baru dan apakah azam sebelum ni yang dah tercapai? 

0 Shares

Nak Tahu 7 Produk Hot Di INSTAGRAM?

By Dinor Sabudin / January 25, 2016

INSTAGRAM MAKIN HOTT! Instagram kian popular semenjak dua menjak ini. Dulu, Instagram sekadar untuk lepak lepak santai dan bersosial secara online. Kini. anda dah boleh beriklan, sebagai platform alternatif kepada Fesbuk. Anda juga boleh buat duit dengan instagram jika kena gaya dan produknya.Berdasarkan survey dan pemerhatian saya, sebenarnya ada 7 produk hot yang sedang trending di Instagram.

Page 1 of 2