Lihat Wanita Ini, Jualan Melebihi RM10K Dengan Affiliate!

wanita 5 angka

Ok, anda mesti fikir yang Bisnes Affiliate ini untuk yang pakar IT sahaja.

Sebenarnya tidak kira apa pun status anda tetap boleh menghasilkan jualan dengan Bisnes Affiliate ini kerana ia sangat mudah.

Tidak kira walaupun anda berumur 50 tahun atau Suri rumah yang buta IT tetap boleh menghasilkan pendapatan lumayan.

Sebagai contoh Puan Salena yang telah menghasilkan jualan melebihi RM10k.

Beliau fokus menggunakan FB profile sahaja untuk promosikan produk affiliate.

Akhirnya beliau berjaya capai target jualan 5 angka pertama melalui affiliate!

rbmethod_salena1

Selepas konsisten beliau praktikkan strategi yang diajar, Puan Salena telah jana lebih RM7k jualan untuk satu produk affiliate yang beliau promosikan.

rbmethod_salena2


Dan yang terkini, beliau berjaya hasilkan jualan mencecah RM10,929.00 melalui promosi 1 produk affiliate sahaja!

rbmethod_salena3


Semua  jualan yang Puan Salena berjaya hasilkan ini adalah kerana beliau mengikut segala ilmu & panduan yang diajar kepadanya iaitu Affiliate Method.

Jika beliau boleh lakukan, anda juga pasti boleh!


AffiliateMethod: Strategi Praktikal Buat Duit Dengan Bisnes Affiliate

Untuk membantu anda memahami bagaimana untuk anda menjana pendapatan yang konsisten melalui Affiliate, saya telah rekodkan beberapa video sebagai rujukan anda.

Bagaimana AffiliateMethod boleh membantu anda buat duit melalui internet?

  • Affiliate Method adalah pakej video tutorial yang menerangkan modul-modul Bengkel Affiliate yang telah saya anjurkan sebelum ini.
  • Ia mengandungi 4 modul utama yang akan menerangkan secara lanjut untuk anda, teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui produk-produk affiliate yang anda bakal promosikan.
  • Dengan kesemua modul padat ini, saya berani jamin ia akan membantu anda dari segi persiapan awal sehingga akhir bagaimana untuk terus konsisten menjana pendapatan melalui bisnes Affiliate di internet.

AffiliateMethod ini adalah sebagai panduan dan bukti sebenar tentang bagaimana anda juga boleh menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM1,000 – RM10,000 anda yang pertama dengan menjual produk orang lain dan jana pendapatan tambahan melaluinya.

Jika anda berminat untuk mendapatkan “Video Tutorial Affiliate Method” dan mula jana pendapatan 4-5 angka setiap bulan, anda boleh dapatkannya dengan klik butang ADD TO CART di bawah:

Add-To-Cart-Button-PNG-HD

Tempah sekarang, dan mula generate komisyen affiliate anda.

Semoga bermanfaat!


About the author

Dinor Sabudin

Dinor Sabudin merupakan seorang usahawan makan gaji. Berasal dari Taiping Perak. Kerja Gomen di KL. -- Meminati bahan bacaan, internet dan sukan basikal. -- Seorang penulis, pengamal copywriting dan pengiklan FB Ads. -- Realitinya: Seorang anak, suami dan bapa.