GrafikFB Selesaikan Masalah Grafik Anda

grafikfb

Fungsi GrafikFB: Fesbuk Sebagai Medan Jualan

GrafikFB ? Ramai usahawan menjadikan Fesbuk sebagai salah satu platform pemasaran mereka, terutamanya bagi peniaga online. Fesbuk terbukti berkesan sebagai medan jualan maya di mana kita mendengar ramai yang mampu buat ribuan ringgit tak kira apa niche bisnesnya. Disamping itu, Fesbuk juga mampu membina kredibiliti seseorang itu atau entiti bisnesnya dengan mudah.  Bercakap tentang Fesbuk, dua faktor penting sepertimana yang anda tahu adalah faktor penulisan dan grafik kerana dua faktor inilah yang menjadi penghubung di antara peniaga dan pelanggan.

Di kala ramai usahawan belajar mendalami penulisan, faktor grafik nampaknya tertinggal. Memetik kata mat saleh ni;

“A picture is worth a thousand word…”

Grafik yang kurang menarik juga gagal menarik perhatian pembeli. Ramai ambil jalan mudah dengan megupah designer dengan puluhan malah ada yang ratusan ringgit. Ada juga sanggup berhabis belajar Photoshop misalnya, yang memakan wang dan masa dan akhirnya upah orang buat juga. Boleh baca kisah saya sendiri pasal masalah grafik di link ini.

Baru-baru ini seorang otai IM Malaysia melalui Kreydle satu apps yang menarik iaitu Grafik FB. Ianya merupakan satu aplikasi web-based yang amat membantu menyiapkan design yang anda perlukan. Apa yang bestnya apps ni ialah:

✔  Mudah dan senang sungguh nak guna. Cuma drag & drop dan klik-klik jer dah siap.
✔  Tak perlu ada sijil IT nak guna. Tak mustahil anda anda pun boleh guna.
✔  Ada 500+ elemen grafik disediakan seperti background, shapes, borders, ribbons dan banyak lagi.
✔  Kalau susah dapat idea, ada banyak Template disediakan
✔  Dan anda tak perlu risau pasal ukuran design, semua dah siap

Kiranya, lepas ni anda dah boleh jadi macam pro untuk hasilkan FB Timeline Cover, Grafik Profile, Grafik Tab, Post, Ads dan macam-macam lagi. Silap-silap, anda pulak yang ambik upah job design nanti kan. Sila tonton video di bawah untuk demo PERCUMA apps ini.

grafikfb

grafikfb

Buat usahawan yang ada masalah design grafik, saya amat syorkan Apps GrafikFB ini. Anda mampu gandakan jualan dan keuntungan melalui sistem ini. Oh ya, setakat ni apps ni yang paling murah di pasaran! Akses seumur hidup pulak tu, mana nak cari?

Nasihat saya, tonton dulu demo apps GrafikFB ni dan kemudian buat keputusan yang bijak ya.

About the author

Dinor Sabudin

Dinor Sabudin merupakan seorang usahawan makan gaji. Berasal dari Taiping Perak. Kerja Gomen di KL. -- Meminati bahan bacaan, internet dan sukan basikal. -- Seorang penulis, pengamal copywriting dan pengiklan FB Ads. -- Realitinya: Seorang anak, suami dan bapa.

1 comment
Click here to add a comment