Rahsia Lubuk Freemarketing Wechat

teknikwechat copy

INI LUBUK FREEMARKETING! Kalau anda dah buntu buat marketing dengan Fesbuk, Gugel dan sebagainya, saya nak ajak anda buka minda dengan satu lagi teknik marketing yang belum ramai orang terokai di Malaysia…

TAHUKAH ANDA?


1. Pengguna WeChat kini telah melebihi 900juta orang pada tahun 2017.

2. Golongan pengguna WeChat yang terbesar bukanlah budak-budak sekolah, tetapi adalah mereka yang berumur 25-34 tahun.

3. Dengan 2 fakta diatas, WeChat sebenarnya adalah merupakan sebuah “lubuk dooit” yang masih ramai orang belum sedar!

4. Tidak seperti fesbuk & insta yang memerlukan anda “membayar” untuk membolehkan pos-pos anda dilihat oleh friend & follower anda… di WeChat, hampir 90% pos anda akan dilihat oleh rakan-rakan anda tanpa sebarang bayaran!

Nak tahu teknik sebenar membuat pemasaran & duit di WeChat? Jawapannya DI SINI.


Bagaimana Caranya Buat Duit Dengan WeChat?


Mungkin anda tertanya-tanya bagaimana nak buat duit melalui aplikasi WeChat. Itu biasa kerana ramai belum tahu potensinya. Secara realitinya, kita sebagai peniaga online ni hanya tahu guna Media Sosial yang popular umumnya seperti Facebook, Instagram, Twitter,  Whatsapp dan Telegram sahaja.

Nah! Ramai yang belum tahu bahawa mereka juga boleh menggunakan Wechat untuk mempromosikan produk atau servis mereka tanpa sebarang kos iklan. ZERO COST MARKETING tu!

Betul ke boleh?

Ada yang dah berjaya tau!

Seorang usahawan lokal, Tuan Azly Yusoff  telah berjaya meraih pendapatan 4 angka sebulan melalui WeChat tanpa mengeluarkan sebarang kos iklan pun. Malah, beliau turut membantu rakan-rakannya menjana pendapatan 4 angka sebulan di WeChat hanya secara sambilan !

Segalanya telah beliau kongsikan melalui Panduan Buat Duit Dengan Wechat ini!


Memperkenalkan Panduan Teknik WeChat.

Teknik Buat Duit 3-4 Angka Sebulan di WeChat Secara Sambilan!

Teknik buat duit di wechat

Melalui panduan ini, anda akan dibimbing secara step-by-step membuat duit di WeChat. Anda akan dilatih dengan teknik pilih idea, teknik membuka akaun WeChat yang boleh buat duit, teknik pemasaran zero kos, teknik closed prospek di WeChat dan banyak lagi.


Apakah yang dibongkarkan dalam Panduan & Teknik WeChat ini?


Saya kongsikan apa yang dibongkarkan dalam setiap bab :

Bab 1 : 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat 

Dalam bab ini, penulis mendedahkan 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat, sehingga buat sampai dapat duit.

Bab 2 : Apa Itu Buat Dengan Wechat 

Penulis menerangkan perihal WeChat dan user serta 10 kebaikkan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain. Ada juga 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat dan bagaimana untuk buat duit dengan MINAT… Penulis juga tunjukkan 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

Bab 3 : Menjana Duit Pertama Dengan WeChat 

Sejujurnya bab ini konten paling mahal dalam ebook ini. Dengan tahu rahsia di dalam bab ini, anda sudah bersedia untuk buat duit di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari. Prospek dengan rela hati ‘add’ anda tanpa perlu dipaksa.

Penulis membongkarkan kepada anda :
● Bagaimana cara mudah mendaftar WeChat ?
● Apakah Rahsia Nama Buat Duit dengan WeChat ?
● Apakah Rahsia 30 Huruf Buat Duit dengan WeChat ?
● Bagaimana 3 Rahsia Pemikat WeChat Berfungsi ?
● Apakah 4 Pelaris Buat Duit dengan WeChat ?

Bab 4 : Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan Wechat 

Bab ini merupakan NADI UTAMA kepada kejayaan idea buat duit anda di WeChat. Penulis bongkarkan teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam 20 KILOMETER RADIUS dari lokasi anda berada.

Antara teknik yang digunakan adalah “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini.

Bab 5 : 15 Penghalang Buat Duit Di Wechat 

Dibongkarkan perkara ini supaya anda bersedia dari awal dan membuat strategi bagi mengelak terkena 15 penghalang buat duit di WeChat ini. Tapi jangan risau. Dalam ebook ini penulis bongkarkan terus 15 solusi penghalang ini untuk anda.

Bab 6 : 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Dengan WeChat 

Dalam bab ini, anda akan tahu 10 formula untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang dikongsikan ini akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat


Macamana, dah cukup teruja? Rasanya saya belum jumpa lagi panduan terlengkap buat duit dengan WeChat! Bagi saya, ia straight to the point dan mudah untuk apply!


Jadi, bagaimana nak dapatkan Panduan Teknik Buat Duit WeChat ni?

DAPATKAN EBOOK TEKNIK BUAT DUIT DENGAN WECHAT DISINI! About the author

Dinor Sabudin

Dinor Sabudin merupakan seorang usahawan makan gaji. Berasal dari Taiping Perak. Kerja Gomen di KL. -- Meminati bahan bacaan, internet dan sukan basikal. -- Seorang penulis, pengamal copywriting dan pengiklan FB Ads. -- Realitinya: Seorang anak, suami dan bapa.